2893032888 Ασήμι, Ηράκλειο gskofina@yahoo.com
hero imagebanner imagebanner image
 
 
 
Οργάνωση Παραγωγών Γαλακτοκομική Συνεργατική Κόφινα ΙΚΕ
Τυροκομικά & Γαλακτοκομικά Προϊόντα Ασήμι Ηράκλειο Κρήτης
 
Η οργάνωση παραγωγών “Γαλακτοκομική Συνεργατική Κόφινα ΙΚΕ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Ασήμι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων. 

Πιο συγκεκριμένα, παράγουμε κεφαλοτύρι, γραβιέρα, ανθότυρο καθώς και βιολογικά προϊόντα όπως βιολογική γραβιέρα, βιολογικό ανθότυρο και βιολογική μυζήθρα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με αγάπη & μεράκι
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου μας, καθημερινά παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία από τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα ακολουθώντας πάντα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Για την παρασκευή των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων μας, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά και πρώτες του τόπου μας, οι οποίες ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους και μας βοηθούν να δημιουργούμε προϊόντα μοναδικής ποιότητας και γεύσης. 

Στόχος όλα αυτά τα χρόνια είναι να παράγουμε και να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας προκειμένου να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.